× An area for non Suzuki Jimny related chat. Keep it clean etc. as this is a public forum with young readers.

Posting problem

More
19 Jul 2020 11:50 #225317 by Clutha
Posting problem was created by Clutha
Hi,
Now getting more to chat about as lockdown eases.

Using Jimny much more, runabout for this retired engineer who volunteers on a paddle steamer restoration project.

I wrote out a longish post on an ac issue I’m having but it wouldn’t ‘submit’.
Kept getting ‘Kunena Error’ message in a pink box. Tried resubmitting 4-5 times, same result, gave up.

Can some kind soul advise?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Jul 2020 21:16 - 19 Jul 2020 21:19 #225355 by lightning
Replied by lightning on topic Posting problem
Well, this message submitted OK so your account must be working.
Try posting again, just a very short message such as “my aircon has a fault” and see if that posts OK.
If it does, go back and edit the post with a longer update.

BTW “Kunena error” relates to an internal server problem.
Last edit: 19 Jul 2020 21:19 by lightning.
The following user(s) said Thank You: Clutha

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.053 seconds
Powered by Kunena Forum

I hope you enjoy using this forum. Please consider making a donation towards the upkeep of this forum website.

We use cookies to give you the best online experience. Please let us know if you agree to all of these cookies. Accepting the Cookies also accepts the Disclaimers for the website.